3 Ocak 2013 Perşembe

Mezarlıkta görenleri hayrete düşüren olay

 

Mezarlıkta görenleri hayrete düşüren olay

Çanakkale'de bir mezarlıkta yaşanan olay herkesi şaşkına çevirdi.


Çanakkale'nin Yenice İlçe Mezarlığında 50 yıldan bu yana yaşandığı iddia edilen ilginç olay aileyi ve mezarlığı ziyarete gelen vatandaşları şaşkına çeviriyor.

KÜÇÜK KIZI ANNESİNİN YANINA GÖMDÜLER

Eşinin 50 yıl önce bir kız çocuğu dünyaya getirdikten sonra hayatını kaybettiğini belirten Nail Erkek, "O gün 25 yaşında olan eşim Hatice'nin dünyaya getirdiği bebeğimiz Ayşe sadece 20 gün hayatta kaldı. Bunun ardından minik kızımı ilçe mezarlığında annesinin yanına gömdük. Birkaç gün sonra mezara ziyarete gittiğimde gördüğüm manzara beni ve yakınlarımı oldukça şaşırttı' dedi.

MEZARI ZİYARET EDENLER ŞAŞKIN

Erkek 'Yan yana defnettiğimiz eşimle kızımın mezarları birbirine kavuşmuş şekildeydi. Sanki ona sokulmuş, sarılmış, yani anne sevgisini yaşıyor gibiydi. Bu durumun yaşanmasından sonra mezarı 4-5 defa düzelttik. Ancak her seferinde mezarların tekrar eski halini aldığını görününce burayı ellememeye karar verdik. Halen mezarlar bu şekilde duruyor. Mezarlığı ziyarete gelenler de 50 yıldan bu yana devam eden bu ilginç olay karşısında şaşkınlıklarını gizleyemiyor" diyerek kendi şaşkınlığını da ifade etti..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder