1 Temmuz 2013 Pazartesi

Suyun Gücü ve Tedavi Sırları

Suyun Gücü ve Tedavi Sırları

Su değişir, biz değişiriz, çünkü vücudumuz yüksek oranda sudan oluşmuştur.
Masaru Emoto’nun tüm dünyaya hediye ettiği bilgiye göre SU, titreşimlerden etkilenir ve kaydeder. Kaydettiği bu titreşimleri de vücuduna girdiği canlıya aktarır. Sevgi , şükran, mutluluk gibi duyguların SU’da yarattığı değişim ile bitkilerin, hayvanların ve insanların üzerinde olumlu etki yarattığı ispat edilmiştir.
Hado tıbbı denilen yöntemle suyun üzerine yüklenen titreşimlerle tedaviler yapılabiliyor… Su içine konan bitki tohumları ve kristaller ile suyun enerjetik temizlenmesi sağlanabiliyor.
Nobel ödüllü Fizikçi Garnier Malet’ e göre; yeryüzünde bulunan her insanın daha yavaş akan bir zamanda, yani geçmişinde; “Double” ya da “Agguelos” (zamanın ulağı) adı verilen bir çifti bulunmaktadır. Double; ruhun amacını bildiği için huzurlu ve sağlıklı bir geleceğin garantörüdür. Double ile kurulan her iletişimle düşüncelerimizle yarattığımız tehlikeli gelecek potansiyellerini ortadan kaldırabiliriz. Bunu yapmanın yolunun da uyumak ve rüya görmek olduğunu söylüyor. Double, bizdeki bilgileri okuyup geleceği inceledikten sonra önerilerini enerjetik bedeni vasıtasıyla hücrelerdeki SU’ya kaydediyor. Bilince sezgiler ve önseziler halinde gelen bu bilgi, farkına varılıp dinlenebilirse, istenmeyen gelecek potansiyellerini yaratan düşünceler ve davranışlar engellenebiliyor.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2_dmYT83ZKY#!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder