Çanakkale Zaferi 18 Mart Zaferi, 18 Mart Zaferi Resimleri, Arıburnu Conkbayırı ve Anafartalarda kahramanca dövüşen, çarpışan vatan evlatlarından Allah Razı Olsun, Seyit Onbaşı ve ismini bildiğimiz bilmediğimiz 250.000 vatan evladı ruhunuz şad olsun..

Çanakkale Savaşı Resimleri, Çanakkale Savaşı Resmi, Savaş Resimleri, Çanakkale Savaş Resimleri, Çanakkale Savaşı Fotoğrafları, Savaş Resmi, Canakkale Savaşı, Çanakkale Savaşları Resimleri, Çanakkale Savaş Resmi, Çanakkale Savaşı İle İlgili Resimler, Çanakkale İle İlgili Resimler, Çanakkale Savaşı Resim, Çanakkale Savaşı Resimler, Çanakkale Zaferi Resmi, Çanakkale Savaşının Resimleri, Çanakkale Savaşından Görüntüler, Çanakkale Savaşıyla İlgili Resimler, Çanakkale Savaşı Resimli, Çanakkale Savaşı İle İlgili Resim, Çanakkale Savaş Fotoğrafları


















































































































































Ey gidi Seyit Onbaşı sen ve ismini bilmediğimiz yüzbinlerce vatan evladı, sizler canınızı bu vatan için göz kırpmadan verdiniz Allah Mekanınızı Cennet Eylesin..








































































Agamemnon zırhlısı İngilizlerin 1. dünya savaşı sırasında kullandıkları meşhur savaş gemisi Mondros ateşkes antlaşması bu gemide imzalanmıştır. İngilizler önemli anlaşmaları psikolojik baskı olarak hep bu gemide imzalatmışlardır ve emellerine de her defasında ulaşmışlardır.