3 Nisan 2013 Çarşamba

Yaşamı daha keyifli hale getirmek için hatırlatmalar

Yaşamı daha keyifli hale getirmek için hatırlatmalar
Gözümde yer buldunda,
gönlümde sığamadın mı

Ey YaR!

Yaşamı daha keyifli hale getirmek için hatırlatmalar

- Bol bol derin, genişlemeye ve hissetmeye izin vererek nefes almak
- Gülmek,gülmek,gülmek
- Almaya açık olmak ,izin vermek ,yeni enerji sınırsız ,sonsuz almaya izin verebilmekle ilgilidir (gün içinde bilinçli alma nefesi yapabilirsiniz )
- Kendine sevinç veren şeyleri yapmak ve kendinle zaman geçirmek,sessizlikte olmak
- Çabayı bırakmak,hiçbir şeyi zorla oldurmaya çalışmamak (bu eski enerji yaratım şekli olduğundan,seçimi yeni bilinçte ,bilinçli yaratım olan varlıklar için işlememektedir,eğer istedikleriniz olmuyorsa hala eski yöntemleri denediğiniz için olabilir ,onları bırakma seçimi yapabilirsiniz..
- Esrimek, sevinç içinde olmak (şu anda böyle değilseniz sadece böyle olma seçimi, hissetme seçimi yapın ve akışa bırakın, bu çok doğal bir işlemdir ve kendiliğinden o hale geldiğinizi göreceksiniz. Tabi bunun önünde duran tüm duygusal ve zihinsel kalıplarınız temizlenmek üzere gelecektir, deneyimler gelecektir, izin verin, bu deneyimleri sizin ne için yarattığınızı anımsayın ve onurlandırın, akıp gitmesine izin verin
- Akışkan olmak, esnek olmak
- Enerjisel hijyen uygulamak ! Bedeni, zihni ve enerji alanımızı temizlemek çok önemli, biz hassaslaştıkça ve titreşimimiz yükseldikçe çevremizdeki çeşitli i enerjiler daha çok bize gelebilir, her gün duş aldığımız gibi, her gün enerjisel hijyen uygulamak bizi çok rahatlatacak ve etkileri azaltacaktır.
bedeni yıkamak, zihin temizliği için; nefes almak, şarkı söylemek(şarkı söylediğimizde zihnin dışındayız ve bu zihne kendisini temizlemek için, dengelemek için bir alan veriyoruz demek )
enerji alanımızı ve zihni temizlemek için , yine nefes ve bol bol sınırsızca ,özgürce hayal kurmak .Biz hayal kurarken tüm olumsuz enerjileri dönüştürüyoruz.
- Ve yeni enerji sihrini yaratmak için araçlarımızı hatırlamak (seçim ve hayal gücümüz ) Ben seçerim ..Seçimlerim ,seçimlerim Hayal ile gerçek arasında fark yoktur.Hayal gücümüz ile fiziksel evrenleri ve tüm boyutları yarattık, her şeyi hayal ile yarattık.Yeni enerjide yaratırken hayal ettiğimiz şeyin gerçek olduğunu,hayal ile gerçek arasında bir fark olmadığını anladığımız bir noktayı kucaklarız.İşte bu anda yaratmaya ,eşzamanlılıkları deneyimlemeye ,yeni enerjide -sihirli görünen bir şekilde- yaratmaya başladığımız noktadır.Ve bizede keyifle bu sihirli deneyimleri yaşamak kalır:)

* bu bir hatırlatma notu, buradaki noktalar içinizde yer buluyorsa , şu anda öyle hissetmeseniz,olmasanız ve deneyimlemeseniz bile ,şimdi ve burada tüm bunları seçebilirsiniz.
ve sonrada sürecinize tam güvenin , neyi seçtiğinizi biliyorsunuz ,bu demektir ki olacak

Siz seçersiniz demek,seçtiğiniz her şey olur demektir,tüm olanda bunu değiştirebilecek hiçbir şey yoktur.

Biz yaratıcıyız ve bir seçim yaptığımızda tüm olan bize bunun olması için hizmet eder.

Bunalacağınız zamanlar olacaktır, dünya enerjilerinin yoğunluğunda unutma anları olabilir, bazı zamanlarda her şey tam tersi bir yöne gidiyor gibi gelebilir (temizlik zamanları ağır deneyimler gelebilir )
Hemen başa dönün ve kendinize seçiminizi hatırlatın
ve her gün nasıl yaşayacağınız ile ilgili yeni seçimler yapmaktan korkmayın.

Dün başka bir seçim mi yapmıştınız, ama bugün başka bir bilinç noktasını kucakladınız, akışkan olun, esnek olun, yeni bilincinize göre yeni bir seçim yapabilirsiniz.
Özünde seçiminiz egemen, bağımsız bir varlık olarak, sevinç, neşe ile bu yaşamı keyifle yaşamak mı? (yeni zihin, yeni yaşam enerjisi, yeni yaratıcı enerji, yeni biyoloji, yeni dna ,yeni kundalini , tanrısallığıma,özüme yeni bir yerden bağlantı ,yeni iletişim,yeni ilişkiler yeni yaşam ,yeni dünya ...)
Ben yeni benim, ve öyledir, sonsuz ve tanımsız neşeyle, eğlence ile

Japonlar, gelincik için şöyle der; ’Gelincik insan ömrü gibidir. Dünü vardır. Yaşamıştır. Bugünü vardır. Yaşıyordur. Ama yarını belli değildir’.

Kaynak:http://www.panik-atak.com/v3/index.php?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder