11 Ağustos 2014 Pazartesi

Çocuğunuzla Yapabileceğiniz 7 Eğlenceli Aktivite

IMG Ust

Çocuğunuzla Yapabileceğiniz 7 Eğlenceli Aktivite

Bir yandan işe gitmek ve diğer yetişkin sorumlulukları sizi meşgul eder. Malesef, çocuklarımız sadece kısa bir süre boyunca çocuk olarak kalırlar.

Kısa bir süre sonra size tapan küçük kızınız, sizi sıkıcı ve eski moda bulmaya başlar. Bu süreç gelmeden işinizi biraz önceliğinizden çıkarıp, çocuğunuzla vakit geçirmenin tadına varmalısınız.

1. Boyama

Yaratıcı olun ve sıkıcı boyama kitaplarını bir kenara bırakın! Neden kocaman bir kağıt alıp kendi boyamanızı  yapmıyorsunuz?

2. Dans etmek

Salonunuzu bir gece klübüne çevirin ve parti verin! Işıkları kapatın, karanlıkta parlayan oyuncakları elinize alın, eğlenceli bir müzik açın ve kendinizi ritme kaptırın.

3. Kitap okumak

Neşeli çocuk kitaplarını, değişik sesler çıkararak, tiyatral bir şekilde çocuğunuza okuyabilirsiniz.

4. Bisiklete binmek

Bisiklete binmek herkes için çok eğlencelidir. Hava güzelse, kendinize bir sepet hazırlayıp, pikniğe bile gidebilirsiniz.

5. Fenerlerle saklambaç

Karanlık ve güzel bir havada fenerlerinizi alarak bahçenize geçip, saklambaç oynayabilirsiniz.


6. Çocuğunuzun seçimi

Çocuğunuzun sizinle yapmayı çok sevdiği favori bir aktivitesi mutlaka vardır. Ne yapmak istediğini ona sorun ve bunu tamamen kendisinin seçeceğini söyleyin. Ne kadar heyecanlanıp sevineceğine ve yaratıcı fikirlerle geleceğine şaşıracaksınız.


Umarız bu aktiviteleri çocuğunuzla yaparken siz de keyif alırsınız. Bazıları oldukça basit fikirler olsalar da çocuğunuzu mutlu edecektir. Çoğu zaman çocukları mutlu etmek çok kolaydır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder