28 Kasım 2014 Cuma

Soğuk lipoliz

Soğuk lipoliz























Karın, basen, bel,sırt,  kollar, uyluk iç yüzleri gibi bölgelerdeki lokal yağ birikimlerini gidermek için uygulanan yeni bir metottur.Yağ dokusu belli bir derecede soğutularak   dondurulur .Böylece tahrip olan yağ hücreleri belli bir süre içerisinde vücuttan atılır.

COOLSHAPING patentli entegreli cryo, vakum ve LED teknolojisi ile hedeflenen bolgesel yaglari azaltir. Coolshaping cryo sogutma sistemi ile yag hucrelerini ameliyatsiz bir sekilde parcalar ve yok eder.
Amerikada yapılan araştırmalar sonucunda etkinliği kanıtlanmış olan bu yöntem FDA onayı alarakta güvenilir ve tedavi amaçlı kullanılabilir bir uygulama olduğunu dünyaca kabul ettirmiştir.
Soğuk lipoliz uygulamalar sonuçları, etkinliği  acısız olması ve çok az seansa ihtiyaç duyulması sebebiyle en sık tercih edilen bölgesel zayıflama yöntemidir

Coolshaping tedavi esnasinda cryo-enerjiyi vakum ve LED teknolojisinin tedaviyi arttirici etkisiyle aktarir.Sistem ozel olarak cilt yuzeyini korur ve cryo-enerji diger dokulara zarar vermeden sadece yag hucrelerini kristalize eder. Kristalize olan donan yağ hücreleri artık işlevlerini yerine getiremez ve vücut tarafından parçalanarak atılır. Vücudun normal katabolik mekanizması ile parçalandığı için herhangi bir şekilde ciltte sarkma veya uygulama bölgelerinde düzensiz çökme görülmemektedir.
Cryo lipoliz yöntemi ile hızlı ve etkin bölgesel incelme zayıflama sağlanabilir. Yoğun kilolu ve yağ dokusu daha uzun süreli mevuct olan kişilerde tek seans yerine seans sayısını artırarak 2-3 seans aynı bölgeye 15-20 gün aralıklarla uygulama yapılarak sonucun daha hızlı ve etkin olması sağlanabilir. Coolshaping cryo soğuk lipoliz uygulamanın yanı sıra başlıklar içersinde yer alan led ve lazerler ilede yağlı dokuya ekstra yağ sıvılaştırma etkisi ve cilde yakın dokuların stimulasyonunu sağlama morluk riskini azaltma gibi etkilerde sağlar.
Başlık içersinde yer alan lazer modülleri cildin altına inerek yağ hücrelerinin zarlarındaki geçirgenliği artırarak içerdeki yağın dışarı çıkmasını sağlar ve direk vücuttan atılmasını sağlar.
Sonuçları Ne zaman Görülür ?
Uygulama yapıldıktan sonra on beş (15) gün içinde sonuçlar görülmeye başlanır.  Asıl sonucu görmek için 2-3 ay arası bir süre geçmesi gerekmektedir. Bu süre sonunda % 20-40 oranında bir incelme görülür.


http://maltepehastanesi.com.tr/icerik/270/soguk-lipoliz.aspx

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder