12 Ekim 2012 Cuma

KIRŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANI NE DEDİ ?


 
Kırşehir Belediye Başkanı - Yaşar Bahçeci
 
 
 
GÜNEYKENT BÖLÜNMÜŞ YOLU  YAPIMI İLE KIRŞEHİR GÜZELLEŞECEK Mİ?
 
 
Kırşehir Belediyesi tarafından çalışmalarına başlanan Şehit Ekrem Ülker Caddesi Güneykent Bölünmüş Yolu hızlı bir şekilde devam ediyor.
Güneykent Bölünmüş Yolu Projesi; kavşak düzenlemeleri, bisiklet yolları, yeşil alan düzenlemeleri ve modern aydınlatma sistemlerinin yer aldığı bir projedir. Halen devam eden çalışmalarla ilgili Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci;” Şehrimizin Güney girişinde yapımına başladığımız bölünmüş yol projemizin içme suyu ve yağmur suyu drenaj hat çalışmalarını tamamladık. Alt yapısını tamamlandığımız bölünmüş yolumuzun bin metre civarı istinat duvarları çekilmiş olup, yol dolguları yapılarak kaldırım ve orta refüj çalışmalarına geçilecektir. Projemiz tamamlandığında Kırşehir daha güzel yollara sahip olacaktır.
Ayrıca; Güneykent Bölünmüş Yolumuz, yeşil alan düzenlemeleri, modern aydınlatma sistemleri, kaldırımlar, orta refüjler ve alt yapı sorunları çözülmüş gerekli drenaj sistemleri yapılmış bir yol haline getirilecektir. Bu çalışmaların sonlanmasıyla Güneykent bölünmüş yoluna kavuşacaktır.” dedi.

         

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder